O EΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Προταση της ομαδας μας προς ολες τις ομαδες και προς τον Δημο Ελευσινος

Εχοντας υποψη την δεινη οικονομικη κατασταση στην οποια εχουν  περιελθει σημαντικα τμηματα της ελληνικης κοινωνιας,το Δ.Σ του ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ πηρε την αποφαση να μην δεχθει οποιαδηποτε οικονομικη ενισχυση απο την πλευρα του Δημου Ελευσινας.

Το Δ.Σ θεωρει οτι σ αυτην την συγκυρια προεχει η κατανομη των κονδυλιων να γινεται με γνωμονα κοινωνικα κριτηρια εχοντας σαν αρχη την φειδω στην διαχειριση του δημοσιου χρηματος.

Στα πλαισια αυτα θεωρουμε απαραδεκτο το γεγονος να χρηματοδοντουνται ομαδες και συλλογοι με δημοσιο χρημα την στιγμη που οικογενειες μενουν χωρις φως,την στιγμη που οικογενειες δεν εχουν τα βασικα,την στιγμη που οικογενειες δεν θα εχουν να βαλουν πετρελαιο.

Την στιγμη που υπαρχουν σε σχολεια,σε παιδικους σταθμους πολλα σοβαρα προβληματα.

Την στιγμη που ο ιδιος ο Δημαρχος τονισε πριον λιγες μερες οτι το σχολειο που υπεστη ζημιες απο βανδαλισμους θα φτιαχτει με χρηματα που θα κοπουν απο καπου αλλου.

Ειναι απαραδεκτο λοιπον την ιδια στγμη να χρηματοδοντουνται ομαδες με χιλιαδες ευρω για να εκπληρωνουν διαφοροι παραγοντες τις προσωπικες τους φιλοδοξιες.

Ας τις εκπληρωνουν απο την τσεπη τους και οχι με χρηματα του Δημοσιου.

Αυτο σιγουρα δεν θα το λεγαμε πριν καποια χρονια.Σημερα ομως το λεμε και το φωναζουμε.Ας σταθουμε λοιπον οσοι ασχολουμαστε με τον αθλητισμο στο υψος των περιστασεων.Ας σταθει και ο Δημος μας στο υψος των περιστασεων.

Ας μειωσει με αυτα τα χρηματα και τα τελη των δημοτων.

Αν μια ομαδα η μια διοικηση της ομαδας δεν πειθει τον κοσμο της περιοχης να την συντηρησει δεν υπαρχει λογος και να υπαρχει.

Αυτο θα το διεκδικησουμε και στην συναντηση που θα εχουμε φανταζομαστε στο Δημοτικο Συμβουλιο που θα γινει με θεμα τον προυπολογισμο για της ομαδες.

Εμεις για μια ακομη φορα θα στηριχτουμε στον κοσμο της Ελευσινας και της ευρυτερης περιοχης διοτι πιστευουμε με οσα κανουμε ακομη και τον Αυγουστο που δεν υπαρχουν ειδησεις οτι ο κοσμος μας αγαπα.

Εαν χρειασθει θα επανελθουμε. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να υπάρξουν πολλά σχόλια μόνο μια κουβέντα απο όλους τους Ελευσίνιους ....ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ...όλα τα άλλα είναι περιττά