O EΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ....

Φιλες και φιλοι ειναι γνωστο σε ολους οτι ο ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εχει ξεκινησει μια νεα προσπαθεια εδω και ενα διαστημα στην περιοχη της Δυτικης Αττικης.

Η προσπαθεια αυτη εχει δυο πολυ συγκεκριμενους στοχους.

1)Να δημιουργηθει μια πολυ καλη νεανικη ομαδα(με παιδια της περιοχης μας)οργανωμενη που με βαση ενα πενταετες πλανο να προσφερει πλουσιο ποδοσφαιρικο θεαμα αλλα να ειναι και υποδειγμα ηθους στο πρωταθλημα που θα συμμετασχει.
Στην κατευθυνση ξεκινησαμε την προσπαθεια αυτη με τον Γιωργο Ανανιαδη και συνεχιζουμε και θα συνεχισουμε για πολλα χρονια.
Ειναι σπουδαιος προπονητης και ανθρωπος παραλληλα με ηθος και κουλτουρα.

Ο προπονητης αυτος θα εχει και την ευθυνη των ακαδημιων του συλλογου μαζι με την Αθηνα Ρεντουμη που θα εχει και αυτη τον πρωτο και τελευταιο λογο στις ακαδημιες μας.

2)Δημιουργια ποδοσφαιρικων ακαδημιων.Ηδη ο στοχος αυτος εχει ξεκινησει και ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.Ειμαστε πολυ σιγουροι οτι οσο περνα ο χρονος και ειδικωτερα με την εναρξη της νεας αγωνιστικης σεζον αρκετοι γονεις θα εμπιστευθουν τα παιδια τους σ εμας.
Εμεις θελουμε τα παιδια να ειναι χαρουμενα και δημιουργικα.Γι αυτο αλλωστε παραλληλα κανουμε και εκδηλωσεις γιια τα παιδια(οχι μονο του συλλογου)διοτι δεν θελουμε να τα μαθουμε να κλωτσουν μονο μια μπαλλα.

Φιλοι και φιλες αυτη η προσπαθεια ομως πρεπει να στηριχθει απ ολους σας αλλα και απο τους φορεις της περιοχης μας.
Εμεις ως συλλογος εκτιμουμε οτι τοσο ο Δημος αλλα και η Περιφερεια οφειλουν να στηριζουν οικονομικα αυτες τις προσπαθειες.
Να τις ελεγχουν και να τις στηριζουν.Ειμαστε ερασιτεχνικο σωματειο και παραγοντες που παλευουμε
να κρατησουμε το σωματειο αυτο ως ζωντανο κυταρρο της περιοχης.
Εαν το θελετε ουσιαστικα καλυπτουμε ενα μεγαλο κενο που θα επρεπε το Κρατος και ολοι οι φορεις του να το ειχαν καλυψει.
Θελουμε ενα σωματειο που να εχει την δυνατοτητα να λειτουργησει χωρις να πριμοδοτειται και να καθοριζεται η τυχη του απο εταιρειες που το κανουν για ευνοητους λογους στην περιοχη.
Για να το πετυχουμε αυτο ομως θελουμε την στηριξη ολου του κοσμου αλλα και την στηριξη των Φορεων της πολης.
Ειδικωτερα μαλιστα οι Φορεις της πολης οφειλουν να επιδειξουν γι αυτο τον λογο ιδιαιτερη ευαισθησια.
Αρχες Σεμπτεμβρη θα γινει η γενικη συνελευση του συλλογου και θα ενημερωθειτε ολοι σας ωστε να ερθετε και να γινετε μελη του συλλογου μας.Δεν ειμαστε μια μικρη γκρουμπα.Θεωρουμε μαλιστα οτι ολοι οι φορεις της πολης πρεπει να ερθουν και να γινουν μελη του συλλογου ωστε να ελεγχουν την καθε διοικηση για καθε ευρω που της δινουν.
Τα χρηματα που δινουν οι φορεις ειναι χρηματα του ελληνικου λαου ειναι χρηματα των πολιτων της πολης.Οφειλουν λοιπον αυτοι οι φορεις να γνωριζουν που παει το καθε ευρω.
Εμεις λοιπον μεσω του διαδικτυου αλλα και του εντυπου τυπου και εννοειτε του επισημου blogg της ομαδας θα ενημερωνουμε καθε μηνα ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ τις πηγες χρηματοδοτησης και που πηγαινουν τα χρηματα αυτα.

Ο τροπος λειτουργιας θα ειναι ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ.

Σας καλουμε ολους να στηριξετε την προσπαθεια αυτη εαν θελουμε εναν συλλογο που ναναι καθρεφτης μιας κοινωνιας δημιουργικης.

Υ.Γ  Η παραπανω φωτογραφια ειναι απο τον αγωνα που εδωσε και διοργανωσε η ομαδα μας για την στηριξη των απεργων της χαλυβουργιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: