O EΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η προταση μας και τα πρωτα συμπερασματα...

Ειμαστε πολυ χαρουμενοι που η προταση μας εχει γινει δεκτη με ιδιαιτερη ικανοποιηση απο τους πολιτες της πολης και μαλιστα και φιλαθλους.

Θα επιμεινουμε σε αυτην και θα την στηριξουμε οπου και οσο μπορουμε.
Απο εκει και περα ειναι στο χερι των αρμοδιων του Δημου να την κανουν πραξη.

Αλλωστε εαν λαβουν υπ οψη τον πολιτη διοτι απο αυτον κριθηκαν και θα κριθουν οφειλουν να την στηριξουν.

Εμεις στο κατω κατω ως σωματειο τα χρηματα αυτα θα τα δωσουμε παρουσια μαλιστα ολων των συνδυασμων του Δημου εκει που πρεπει την καταλληλη στιγμη.Αφηνουμε μαλιστα στον Δημο την ευχαιρεια να τα βγαλει και αμεσα εφ οσον κρινει οτι υπαρχουν προβληματα.

Χρηματα που ανηκουν στους πολιτες εμεις σε αυτη την συγκυρια δεν θα τα καρπωθουμε στερωντας απο αυτους.

Στο κατω κατω εαν δουμε οτι δεν μπορουμε ως σωματειο να συνεχισουμε ας παυσουμε την λειτουργια για οσο διαστημα χρειασθει.

Απεναντι στην ανθρωπιστικη κριση που γενικευετε δεν αλληθωριζουμε κοιτωντας προσωπικες φιλοδοξιες εκμεταλλευομενοι μικροπολιτικες σκοπιμοτητες.

Καποιες απο τις αποψεις που λαβαμε ως e-mail  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ..

1.Η διαχειριση των χρηματων να γινει και με εκπροσωπους των σωματειων αλλα και ολων των δημοτικων παραταξεων.

2.Να πανε στα συσσιτια κατα κυριο λογο

3.Να μειωθουν τελη και να δοθουν χρηματα σε δοκιμαζομενες οικογενειες απο επιτροπη

4.Εαν δεν δεχθουν ολα τα σωματεια και συλλογοι πολιτιστικοι να προσπαθησουμε με παρεμβαση του Δημαρχου να γινει δεκτη η εισηγηση.

5.Να κατανομασθουν οι συλλογοι που διαφωνησαν Αθλητικοι και μη

6.Η αποφαση αυτη να κοινοποιηθει σε ολη την χωρα

Ηδη σας πληροφορουμαι οτι την αλλη εβδομαδα θα δοθουν τρεις πολυ σημαντικες συνεντευξεις σε πολλοι γνωστους δημοσιογραφους που ενδιαφερθηκαν.Ενας τηλεοπτικος και δυο ραδιοφωνικοι.

Και επετε συνεχεια ενδιαφερουσα...




Δεν υπάρχουν σχόλια: