O EΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδηλωση Αδελφοποιησης Ελευσινιακου--Μπαρτσελονας


Για την πολη μας αλλα και για ολο το θριασιο πεδιο ο Ελευσινιακος κανει το μεγαλο βημα.

Πλεον η ομαδα της πολης μας θα αποκτησει με την στηριξη της Μπαρτσελονα ενα νεο προτζεκτ και τροπο δουλειας τοσο στην μεγαλη ομαδα οσο και στα τμηματα υποδομης.

Θεωρουμε οτι η κινηση αυτη θα εκτιμηθει αναλογως απο τους πολιτες της πολης.

Στις 29 Οκτωμβρη σας καλουμε να παρευρεθειτε στο αμφιθεατρο του Εργατικου Κεντρου Ελευσινος ωστε να παρακολουθησετε την επισημοποιηση της συνεργασιας.

Η Μπαρτσελωνα δεν εχει σχεση με φρανσαιζ οπως αλλες ομαδες π.χ Αρσεναλ..κ.λ.π

Στην εκδηλωση θα παρευρεθουν μελη της ομαδας της καταλωνιας
γνωστος Ελληνας ποδοσφαιριστης που διεπρεψε στην Ισπανια καθως επισης και πολυ γνωστοι δημοσιογραφοι και παικτες Ελληνικων ομαδων.

Ο προπονητης του συλλογουμας κυριος Ανανιαδης πολυ συντομα θα επισκεφθει την Βαρκελωνη και θα παρακολουθησει τον τροπο που δουλευει η Μπαρτσελονα σε ολα τα επιπεδα.

Στην βαρκελωνη θα πανε και τα τμηματα υποδομης μας κατα την διαρκεια των διακοπων του Πασχα και επισης και η μεγαλη ομαδα μετα το τελος της αγωνιστικης περιοδου για ενα πενθημερο οπου και θα δωσει δυο φιλικα παιχνιδια με ομαδες της Μπαρτσελονα.

Κατα την διαρκεια της εκδηλωσης θα παρακολουθησετε στιγμιοτυπα απο τις εγκαταστασεις τον τροπο που προετοιμαζονται τα τμηματα υποδομης αλλα και η μεγαλη ομαδα της Μπαρτσελονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: