O EΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ...




Φιλες και φιλοι ο Ελευσινιακος ιδρυθυκε στις 4 Απριλη του 2004 με σκοπο την ιδρυση ποδοσφαιρικης ομαδας που θα συμμετειχε στην ΕΠΣΔΑ.Επισης σκοπος του σωματειου ηταν
η δημιουργια τμηματων υποδομης ποδοσφαιρου καθως επισης και η διοργανωση εκδηλωσεων κυριως αθλητικων.
Τα μελη που ιδρυσαν τοτε τον ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ 2004 ησαν 22.
Σημερα διανυοντας το 2012 ο Ελευσινιακος με προεδρο τον Φωταρα Μιχαλη αγωνιζεται στην Α ΕΠΣΔΑ με στοχους πρωταγωνιστικους.
Τα τμηματα υποδομων επισης εχουν στοχους να δημιουργουν παικτες ικανους να στελεχωσουν την Αντρικη ομαδα.

Παραλληλα ομως ο συλλογος εχει ιδιαιτερα εντονη δραστηριοτητα σε κοινωνικες εκδηλωσεις στα δρωμενε της πολης και της περιοχης γενικωτερα.
Απο 1/9/2011 εως και 23/9/2012 εχει μια σειρα σημαντικων εκδηλωσεων..
  1. Ποδοσφαιρικο αγωνα για την ενισχυση της Φιλικης Φωλιας Ελευσινος
  2. Ποδοσφαιρικο αγωνα για την ενισχυση των απεργων της Χαλυβουργιας
  3. Θεατρικη παρασταση με το θεατρο κουκλας στο αμφιθεατρο του Εργατικου Κεντρου Ελευσινος
  4. Εξη κινηματογραφικες προβολες παιδικες σε διαφορες πλατειες τηε Ελευσινας και Μαγουλας.Παντα δωρεαν για τα παιδια της πολης.
  5. Στην προτελευταια προβολη μαζεψαμε και τροφιμα για τα συσσιτια του Αγ.Γεωργιου
  6. Μουσικη παρασταση κλασσικης κιθαρας με τον Γιωργο Μουντανο με εργα κλασσικα
  7. Συνεργασια με το Εργατικο Κεντρο Ελευσινας
  8. Με αποφαση του Δ.Σ. Και της Γ.Σ του συλλογου δεν απορροφα χρηματα απο καμμια μεγαλο—εταιρεια οπως τα ΕΛ.ΠΕ που λυμαινουν την περιοχη χρονια τωρα και αυξανουν ασθενειες οπως τον Καρκινο στην περιοχη
  9. Με προσφατη αποφαση του Δ.Σ αλλα και της Γ.Σ του συλλογου τα χρηματα απο την επιχορηγηση του Δημου Ελευσινος θα διατεθουν σε οικογενειες που εχουν σοβαρο προβλημα εξ αιτιας της οικονομικης και ανθρωπιστικης κρισης που πληττει χωρα και την πολη μας λογω της αλογιστης πολιτικης των τελευταιων κυβερνησεων.
  10. Αμεση συνεργασια με την Μπαρτσελονα.Μαλιστα στις 29/10/2012 στο αμφιθεατρο του Εργατικου Κεντρου Ελευσινας θα επισημοποιηθει με εκδηλωση που εχει οριστικοποιηθει

Φιλες και φιλοι θα γινουν πολλα ακομη μεσα στο 2012 και ακομη περισσοτερα το 2013.
Σας καλουμε λοιπον να στηριξετε τον Συλλογο.Θελουμε νεα μελη και πολλα μαλιστα που να ειναι ενεργα και να βοηθησουν την προσπαθεια αυτη.Ενταχθειτε στο συλλογο ωστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κανουμε ακομη περισσοτερα.
Σας γνωριζουμε οτι για να γινετε μελη χρειαζεστε μονο 20 Ευρω και για να αποκτησετε το διαρκειας για τους αγωνες μονο 15 Ευρω.
Θελουμε την στηριξη σας.Την ενεργη στηριξη σας.
Θεωρουμε οτι ενας συλλογος ποδοσφαιρικος ειναι μερος του πολιτιστικου γιγνεσθαι.Το ποδοσφαιρο και ο αθλητισμος γενικωτερα ειναι μερος του πολιτισμου.
Εαν ολοι το ειχαν αντιληφθει αυτο τοτε ουτε θα ειχαμε φαινομενα βιας ουτε θα ειχαμε φαινομενα ντοπινγκ

Στο συλλογο μας και ειδικωτερα στα τμηματα υποδομων το “ευ αγωνιζεσθε”ειναι κανονας.


Με την βοηθεια σας τελος σαν στοχο εχουμε και την δημιουργια νεων αθληματων στην περιοχη μας οπως ομαδα κολυμβησης—πολου--χαντ μπωλλ.

Ηδη εχουμε κλεισει και γραφεια που σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμα ωστε στον χωρο αυτο να δημιουργησουμε για τα παιδια του συλλογου αλλα και της πολης χωρο ψυχαγωγιας..χωρο για θεατρικο παιχνιδι καθως επισης και με την προσφορα ανθρωπων της πολης μας θα στηριχθουν παιδια απορων οικογενειων που θα παρακολουθουν μαθηματα αγγλικων—ιταλικων—ισπανικων.


Ελευσινα 22/9/2012

ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2004


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: