O EΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Γενικη Συνελευση Ελευσινιακου---29/8/2012

Πραγματοποιηθηκε η γενικη συνελευση της ομαδας και ειμαστε πλεον ετοιμοι να παμε ενα βημα πιο μπροστα.

Οι αποφασεις της ειναι οι παρακατω.

1.Νεος προεδρος της ομαδας ειναι ο Θεοδωρος Τσακιρης

2.Ο συλλογος εγκαινιαζει μια ευρυτερη συνεργασια πλεον με το Εργατικο κεντρο Ελευσινας σε ολους τους τομεις.


3.Ο Ελευσινιακος θα προχωρησει την προταση που εκανε σε ολες τις ομαδες και προς τον Δημο Ελευσινος ωστε φετος τα χρηματα των επιχορηγησεων να διατεθουν σε πολιτες η κοινωνικες ομαδες που εχουν αναγκη.Ο Ελευσινιακος στην κατευθυνση αυτη θα συνεργασθει με το Εργατικο Κεντρο Ελευσινας.
Πολυ συντομα η αποφαση αυτη θα κοινοποιηθει στον Δημο Ελευσινος καθως και σε ολες τις ομαδες και συλλογους της περιοχης.

Θα κοινοποιηθει επισης στην Περιφερεια αλλα και στους συνδυασμους της Αντιπολιτευσης του Δημου και της της περιφερειας.

Μαζι με την προταση ολοι θα καλεσθουν σε μια ανοιχτη συζητηση με θεμα <Η αξια του αθλητισμου και η συμβολη των ανθρωπων που ασχολουνται στην σημερινη συγκυρια>>

4.Ο συλλογος θα δημιουργησει μια ομαδα ανθρωπων που θα λειτουργει στην κατευθυνση να στηριζει αμεσα μεσω κυριως φιλικων αγωνων αλλα και των πολιτιστικων δραστηριοτητων και σε συνεργασια παντα με το Εργατικο Κεντρο.
Η ομαδα αυτη των ανθρωπων θ ανακοινωθει αμεσα σε ολη την πολη και την περιοχη.

5.Οι πολιτιστικες δραστηριοτητες του συλλογου με επικεντρο τα παιδια της πολης της περιοχης οχι απλα δεν θα σταματησουν αλλα θα πυκνωσουν ωστε στην συγκυρια αυτη να δωσουμε διεξοδους δημιουργικες στα παιδια.

6.Ο Ελευσινιακος και φετος δεν θα παρει χρηματα απο εταιρειες της περιοχης που με την λειτουργια τους δημιουργουν ενα ζοφερο περιβαλλον και υποβαθμιζουν ακομη περισσοτερο την ποιοτητα ζωης.
Θελουμε στην πολη μας αλλα και στο Θριασιο πεδιο να ζουμε σαν ανθρωποι.
Η λειτουργια του συλλογου σε καμμια περιπτωση δεν θα εξαρτηθει απο εταιρειες που πλουτιζουν εις βαρος της υγειας των πολιτων.
Σε καμμια περιπτωση δεν θα δεχθουμε χρηματα ως ανταποδωτικα!!!!!!!!!!(sic ορος--σπουδαια εφευρεση επιχειρηματολογικη)απο εταιρεις που στηριζουν οχι τον αθλητισμο αλλα το ποσοστο των θυματων απο καρκινο και αλλες ασθενειες εξ αιτιας της λειτουργιας των.

7.Ηλειτουργια της ομαδας θα επιτευχθει αποκλειστικα και μονο μεσω της στηριξης των πολιτων και των επαγγελματιων της περιοχης.
Σας καλουμε λοιπον να γινετε μελη της ομαδας--να αγορασετε ενα εισητηριο διαρκειας(15 ευρω η αξια του)--και να συμμετασχετε στις αγωνιστικες και πολιτιστικες δραστηριοτητες του συλλογου.

 Σας καλουμε να φερετε τα παιδια σας και να στηριξετε ετσι και τα τμηματα των ακαδημιων του συλλογου.

Ο Αθλητισμος ειναι μερος του πολιτισμου και οφειλει να παραγει πολιτισμο.Να παραγει την δικη του κουλτουρα.
Ετσι μονο καταπολεμειται η βια στα γηπεδα ετσι μονο μεσω του αθλητισμου δημιουργεις ανθρωπους με σωματα υγιει και νου υγιη.

Ο Αθλητισμος δεν ειναι μεσον προβολης του καθενος που ασχολειται με αυτον ουτε πρωταθλητισμος οπου ολα χρησιμοποιουνται ωστε να επιτευχθουν στοχοι μιας κοινωνιας που οι τετοιου ειδους αξιες της εχουν αρχισει να κατακρημνιζονται.

Ευχαριστουμε πολυ τον Μητροπουλο Αλεξη και Παντζα Γεωργιο βουλευτες του Συριζα στην Αττικη για την παρουσια τους στην συνελευση.

Ευχαριστουμε επισης τον Προεδρο του εργατικου κεντρου κυριο Ηλιοπουλο και τον γραμματεα επισης κυριο Λιγγο για την παρουσια τους αλλα και για την συνεργασια που θα εχουμε και φετος.

Ευχαριστουμε και οσους μας τιμησαν με την απουσια τους.

Πανω απ ολα ομως ευχαριστουμε ολους τους πολιτες της πολης που μας τιμησαν με την παρουσια τους.

Κλεινοντας μεσω του blogg σε ειδικη σελιδα θα ενημερωνετε ολος ο κοσμος ποιοα ειναι τα μελη του συλλογου και ποιοι μας στηριζουν οικονομικα.
Παγια αρχη ειναι οτι οταν προκειται για πολιτες η επαγγελματιες να μην γραφονται τα ποσα.Δεν εχει για εμας σημασια το ποσο αλλα η πραξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια: