O EΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΜΠΤΗ 13/9/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ



Ύστερα από την επιτυχία που στέφθηκε η χθεσινή παράσταση στην κεντρική Πλατεία Ελευσίνας αλλά και δική σας προτροπή του κόσμου να συνεχίσουμε τις προβολές ταινιών,  Ο ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με το Εργατικό κέντρο Ελευσίνας, καλεί όλους τους μικρούς αλλά και του μεγάλους του φίλους να παραβρεθούν στην προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων " ΤΗΕ LORAX " που θα γίνει την αυτή την Πέμπτη 13/9/2012 και ώρα 20:00 στην Πλατεία νεολαίας. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά θα σας ανταμείψουμε για την στήριξη που απλόχερα μας προσφέρετε κάθε φορά που συναντιόμαστε. Σας περιμένουμε όλους και πάλι να τα πούμε από κοντά.
Σκοπός μας είναι η προβολή και προώθηση της ιδέας που έχουμε για τις ακαδημίες της ομάδας του ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ αλλά και την στήριξη της πρώτης ομάδας και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον με εκδηλώσεις που θα σας καθηλώσουν. Σας αναφέρω μόνο ένα παράδειγμα και μόνο αυτό για την ώρα. Στις 29/10/2012 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την αδερφοποίηση της ομάδας μας με αυτή της BARCELONA στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας με προσκεκλημένους δημοσιογράφους αλλά και παλιό διεθνή ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: